Monday, 25 February 2013

Work out plan!

After a rather gourmand weekend in France, it's good to start the week with a sports related post to set the mood ;)
 
Luckily, it seems spring's really on it's way! No better time for regular pram walks along the Lac Leman (and no excuse on rainy days either now that I've ordered some DVD's to get some excercise done at home).
 
Fnac's selection of DVD's could not have been any worse :/ Amazon.fr to the rescue..
 
Happy week everyone!


Viikonloppu oli melkoista herkuttelua ja ihanaa rentoutumista Lyonissa, joten tänään onkin kiva lähteä taas liikkeelle ja aloittaa uusi viikko vähän kevyemmissä merkeissä! Ja ah, aurinkokin paistaa - nyt ulos! Sateisten päivien varalle ja vaihtelun vuoksi tilasin muutaman DVD:n jotka toivottavasti saapuu pian - saisko Tracy Anderson tänkin mamman timmiin kuntoon?! :P

7 comments:

Anonymous said...

Hei ja kiitos ihanasta blogista! :)

Mä olen myös kova Tracyn fani, mutta raskaus on kummasti vähentänyt treenihaluja. Toivottavasti synnytyksen jälkeen voin taas ottaa Tracyn bestiksekseni :)

Mulla olisi vielä kysymyskin, toivottavasti ehtisit vastailla :) Pram walks -kuvasta tuli mieleen, että miten olette kokeneet Bugaboidenne työntö- /nostokorkeuden? Ja minkä mittaisia olette? Chameleonit olisivat täydelliset, mutta vähän epäilyttää vauvan nostelu matalana pidetystä vaunukopasta sekä kärräilymukavuus. Saa jakaa Beestäkin kokemuksia, ne taitaa sitten olla seuraavana vuorossa ;)


/Marielle

Piretta said...

Hei Marielle!

Meillä on itseasiassa Cameleonien edeltäjät, melkolailla samanlaiset Frogit, jotka saatiin käytettyinä - taitaa olla n. neljä vuotta vanhat ja vieläkin hyvin toimii ja erittäin hyvät kärräillä!!

Cameleonit ovat varmasti hyvä valinta, jos vanhakin versio on noin hyvä :) Vaikka totta että vaunukoppa on aika alhaalla (mikä ei mua kyllä haittaa sillä oon pienikokoinen ja vaunut ei ole niin kovassa käytössä että erityisen paljon nostelisin vauvaa koppaan & pois)! Kohtahan tulee markkinoille uudet Bugaboo Buffalot, oiskohan ne vähän korkeammat..

Beet ainakin meille täydelliset matkarattaat jotka menee pienehköön tilaan eikä ole kovin painavat - lumessa tai hiekkatiellä kylläkin hankalat, asfaltilla ja kaupungissa tosi kätevät!

Ihanaa odotusaikaa sinulle (treenaamaan ehtii sit myöhemmin ;)) !

Ansku said...

Munkin tarttis päästä ylös täältä sohvan nurkasta. Sali ja lenkki kutsuis mutta kuinka onkin taas näin poikki töiden jälkeen. Voihan laiskimus!

Piretta said...

Ansku, niin tiedän ton tunteen! Mun on pakko päästä liikkeelle heti aamulla jos meinaan saada jotain tehtyä.. Illalla / töiden jälkeen jotenkin niin vaikea motivoitua! Ja jos on ehtinyt sohvalle asti niin siinä tapauksessa mahdotonta :D

Anonymous said...

Oi, kiitos vastauksestasi! :) Tästä oli paljon apua. Mietin vielä, että onko sun mies kokenut tuon nosto-/ työntökorkeuden millaiseksi ja minkä pituinen hän on..? Itse olen tosiaan suht pienikokoinen kuten säkin, mutta olen huolissani että miten 185 cm miekkonen pärjää.

Ikävää, kun täällä meidän seudulla ei ole Bugiksia näytillä missään; toivottavasti päästään testaamaan Cameja kuitenkin IRL Hgissä piakkoin.

Aurinkoa viikkoon sinne! :)

/Marielle

Piretta said...

Marielle, toivottavasti on edes vähän apua vaikka cameleoneista en ihan tarkalleen osaa sanoo :) Mies on 182 ja korkeus ok vaikkakin se kahvaosa voisi olla korkeammalla hänelle.. noissa meidän frogeissa kun sitä ei saa säädettyä. Cameleoneissa taas saa joten luulisin että ei tule olemaan ongelma. Ihanat vaunut kyllä!!

Katselin Stokkejakin alkuun, mutta ne taas vaikutti mielestäni jotenkin hankalilta sen korkeuden takia jos pitää mennä portaista tms.. heh, vaunuvalikoima on suuri mutta tuntuu että jokaisessa on silti joku ongelmakohta :D

Kerro sitten mitkä valitsitte kun ehditte ostoksille! :)

Anonymous said...

Kiitos :) Tuntuu, että vaunuissa on kyse juurikin siitä minkä kompromissin haluaa tehdä. No, kohta päästään testaamaan sekä Camit että Buffalotkin kun saapuvat Suomeen.

Stokket oli täälläkin harkinnassa, mutta epäilin sitten niiden tukevuutta, kun koppa on niin korkealla.

Onneksi on vaihtoehtoja, haha ;)

Mukavaa alkavaa viikkoa!


/Marielle